Gepolijst 

Gepolijst

 

Onze collector verzameling kent ook prachtige stukken welke gepolijst zijn. Het kunnen grote stukken Roze kwarts zijn of bijvoorbeeld Bergkristalpunten. Deze bijzondere gepolijste mineralen staan allen opgesteld in onze showroom. Al deze stukken zijn redelijk betaalbaar maar het word natuurlijk steeds lastiger, omdat alles flink duurder is aan...

 

Onze collector verzameling kent ook prachtige stukken welke gepolijst zijn. Het kunnen grote stukken Roze kwarts zijn of bijvoorbeeld Bergkristalpunten. Deze bijzondere gepolijste mineralen staan allen opgesteld in onze showroom. Al deze stukken zijn redelijk betaalbaar maar het word natuurlijk steeds lastiger, omdat alles flink duurder is aan het worden door de huidige dollarkoers.

Elke maand wordt onze collectie meer uitgebreid en blijven we altijd weer op zoek naar betaalbare gepolijste stukken.

Onze collector items gepolijst komen vanuit de gehele wereld. Landen zoals:

- Brazilië
- Peru
- Pakistan
- China
- Zuid-Amerika
- Marokko

Dit zijn de bekendste landen waaruit Ruben Robijn importeert, maar ook andere landen weten Ruben Robijn te verassen met hun prachtige mineralen.

Kwaliteit
Collector items kunnen erg verschillen van kwaliteit. Wat de één mooi vindt, vindt de ander maar niks. Zo kan het voorkomen dat prijzen enorm kunnen verschillen. Voor topstukken worden ook topprijzen gevraagd. Bij Ruben Robijn is de prijs slechts van 1 gegeven afhankelijk en dat is onze inkoopprijs. Hoe gunstiger wij het inkopen, des te gunstiger is de prijs voor u. De inkoopprijs bepaald de verkoopprijs. Er wordt geen extra toeslag berekend omdat het elders duurder is. Het komt dus vaak genoeg voor dat u tegen een meer dan billijke prijs een collector item kan inkopen.


Contactgegevens
Ruben Robijn BV
E: verkoop@rubenrobijn.nl 

Meer
Toont 1 - 28 uit 31 items

Mineralen Databank

Service center

Aanbiedingen