Fossiel 

Fossiel


In de collectie met 'Interieur design' stukken heeft Ruben Robijn ook een aantal fossielen opgenomen. Deze staan allen opgesteld in onze showroom. Deze fossielen hebben we van klein naar groot. En zo ook de betaalbaarheid van deze fossielen. Elke maand wordt onze collectie meer uitgebreid en blijven we altijd weer op zoek naar betaalbare stukken...


In de collectie met 'Interieur design' stukken heeft Ruben Robijn ook een aantal fossielen opgenomen. Deze staan allen opgesteld in onze showroom. Deze fossielen hebben we van klein naar groot. En zo ook de betaalbaarheid van deze fossielen. Elke maand wordt onze collectie meer uitgebreid en blijven we altijd weer op zoek naar betaalbare stukken.

Onze collector items komen vanuit de gehele wereld. Landen zoals:

- Brazilië
- Peru
- Pakistan
- China
- Zuid-Amerika
- Marokko

Dit zijn de bekendste landen waaruit Ruben Robijn importeert, maar ook andere landen weten Ruben Robijn te verassen met hun prachtige mineralen.

Kwaliteit
Collector items kunnen erg verschillen van kwaliteit. Wat de één mooi vindt, vindt de ander maar niks. Zo kan het voorkomen dat prijzen enorm kunnen verschillen. Voor topstukken worden ook topprijzen gevraagd. Bij Ruben Robijn is de prijs slechts van 1 gegeven afhankelijk en dat is onze inkoopprijs. Hoe gunstiger wij het inkopen, des te gunstiger is de prijs voor u. De inkoopprijs bepaald de verkoopprijs. Er wordt geen extra toeslag berekend omdat het elders duurder is. Het komt dus vaak genoeg voor dat u tegen een meer dan billijke prijs een collector item kan inkopen.

Contactgegevens
Ruben Robijn BV
E: verkoop@rubenrobijn.nl 


Meer
Toont 1 - 19 uit 19 items