Splitarmbanden A t/m B 

Splitarmbanden A t/m B

 

De edelsteen split armbanden worden door Ruben Robijn als één van de weinige leveranciers aangeboden met bijpassend collier. We noemen deze armbanden ‘split’ omdat het ‘gebroken’ edelstenen betreft. Deze splitstenen worden vervolgens getrommeld en geregen aan een elastiek. Zo krijg je dus prachtige split armbanden van vele soorten edelstenen e...

 

De edelsteen split armbanden worden door Ruben Robijn als één van de weinige leveranciers aangeboden met bijpassend collier. We noemen deze armbanden ‘split’ omdat het ‘gebroken’ edelstenen betreft. Deze splitstenen worden vervolgens getrommeld en geregen aan een elastiek. Zo krijg je dus prachtige split armbanden van vele soorten edelstenen en mineralen. Klik hier voor de bijpassende kettingen.

De laatste jaren ervaren wij dat de kopers van edelstenen en mineralen steeds meer behoefte hebben om informatie over de helende werking en eigenschappen te krijgen.
Klik hier en kijk voor de aardigheid eens op onze mineralen databank.

Wij hebben o.a. de volgende splitarmbanden in het assortiment:

Splitarmband Agaat blauw

Splitarmband Agaat boom

Splitarmband Agaat geel

Splitarmband Agaat groen

Splitarmband Aventurijn groen

Splitarmband Amethist

Splitarmband Ametrien

Splitarmband Aventurijn blauw

Splitarmband Aventurijn groen

Splitarmband Aventurijn wit

Splitarmband Aquamarijn

Splitarmband Bergkristal

 

Mocht er toch een soort steen zijn die u niet vinden kan, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het zoeken.

Meer
Toont 1 - 28 uit 43 items