Hangers 

Hangers

 

Bij Ruben Robijn hebben we een variërende collectie van zilveren hangers. We hebben altijd een bescheiden voorraad met zilver. We leveren onze zilveren hangers gecombineerd met een edelsteen. Elke edelsteen hanger is een uniek exemplaar, er is er altijd maar 1 van en altijd handgemaakt. Er zijn ook edelsteen hangers in vele soorten te krijgen ...

 

Bij Ruben Robijn hebben we een variërende collectie van zilveren hangers. We hebben altijd een bescheiden voorraad met zilver. We leveren onze zilveren hangers gecombineerd met een edelsteen. Elke edelsteen hanger is een uniek exemplaar, er is er altijd maar 1 van en altijd handgemaakt. Er zijn ook edelsteen hangers in vele soorten te krijgen zonder zilver.

De juiste edelsteen hanger kiezen
Hier zijn natuurlijk geen vaste regels voor. Je kunt hem cadeau krijgen of het wordt je aangeraden. Of je hebt een bepaald probleem waar je een genezende steen bij wilt vinden. Maar je kunt ook intuïtief een edelsteen/mineraal uitzoeken. Soms word je gewoon aangetrokken door een mineraal. Het is dan net of de steen jou heeft uitgezocht. Meer weten hoe je een edelsteenhanger met zilver kunt uitkiezen? Klik hier!

Zilveren hangers met edelsteen
De zilveren sieraden van Ruben Robijn worden gemaakt van de beste kwaliteit 925 zilver. De combinaties van zilver en edelsteen worden met een fijne balans ingekocht. Geen onnodige dikke plakken edelsteen bijvoorbeeld, waardoor een sieraad onnodig duur wordt. Onze hangers worden zo licht mogelijk gehouden en perfect afgewerkt. U vindt dus goeie kwaliteit sieraden bij Ruben Robijn tegen een betaalbare prijs.

Ruben Robijn staat voor

- Lage verzendkosten
- Snelle levering
- Het grootste assortiment edelstenen
- Kundige klantenservice

Meer
Toont 1 - 28 uit 149 items

Catalogus

Geactiveerde filters:

    Mineralen Databank

    Service center