Engelen hangers 

Engelen hangers


Het dragen van mineralen edelsteen (engelen) hangers is een eeuwenoude traditie, vaak werden ze gedragen tegen geestelijke of lichamelijke klachten. De oude natuurvolken wisten al heel vroeg dat edelstenen (hangers) een geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen. Nu komt er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat edelstenen een ...


Het dragen van mineralen edelsteen (engelen) hangers is een eeuwenoude traditie, vaak werden ze gedragen tegen geestelijke of lichamelijke klachten. De oude natuurvolken wisten al heel vroeg dat edelstenen (hangers) een geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen. Nu komt er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat edelstenen een eigen trilling hebben en dat deze trillingen een therapeutische werking hebben op de menselijke aura, die ook uit trillingen bestaat.

Edelstenen engelen hangers
De edelstenen engelen hangers zijn circa 20 mm groot en geslepen in een engelenvorm. Deze engelen omarmen en beschermen je met hun vleugels. De engelen zijn er voor u. Engelen begeleiden. Ze begeleiden u gedurende uw hele aardse leven. Wij verkopen deze symboolengelen bij Ruben Robijn in diverse mineraalsoorten en kleuren.

Met zorg gelijmd
De mineralen edelstenen engelenhangers van Ruben Robijn worden met zorg in China vervaardigd.

De Ruben Robijn edelstenen engelenhangers kunnen vrijwel niet achter de kleren blijven haken. Door gebruik van speciale zeer krachtige 2-componentenlijm kunnen wij u garanderen dat de stenen niet zullen loslaten. Het kan natuurlijk wel voorkomen, dat een steentje 'uitgewerkt' is voor de persoon die hem draagt, het kan dan zijn dat hij eraf valt of breekt.

12 maanden garantie!
Door het gebruik van speciale zeer krachtige twee componenten lijm kunnen wij u makkelijk 12 maanden garantie geven op het loslaten.

Wij hebben bij Ruben Robijn verschillende soorten mineralen edelstenen engelenhangers op voorraad:

Edelstenen Engelen hanger Agaat mos

Edelstenen Engelen hanger Jaspis

Edelstenen Engelen hanger Aventurijn

Edelstenen Engelen hanger Obsidiaan sneeuwvlok

Edelstenen Engelen hanger Bergkristal

Edelstenen Engelen hanger Sodaliet

Edelstenen Engelen hanger Fluoriet

Edelstenen Engelen hanger Tijgerijzer

Edelstenen Engelen hanger Goldfluss

Edelstenen Engelen hanger Tijgeroog

Edelstenen Engelen hanger Heliotroop

Edelstenen Engelen hanger Angel aura

Edelstenen Engelen hanger Jade

Edelstenen Engelen hanger Lavendel aura


Wilt u meer informatie over de specifieke werking van alle mineralen edelsteenhangers?
Klik hier.

Meer
Toont 1 - 28 uit 69 items