Hart hangers 

Hart hangers


Het dragen van mineralen edelsteen (hart) hangers is een eeuwenoude traditie, vaak werden ze gedragen tegen geestelijke of lichamelijke klachten. De oude natuurvolken wisten al heel vroeg dat edelstenen (hangers) een geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen. Nu komt er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat edelstenen een eig...


Het dragen van mineralen edelsteen (hart) hangers is een eeuwenoude traditie, vaak werden ze gedragen tegen geestelijke of lichamelijke klachten. De oude natuurvolken wisten al heel vroeg dat edelstenen (hangers) een geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen. Nu komt er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat edelstenen een eigen trilling hebben en dat deze trillingen een therapeutische werking hebben op de menselijke aura, die ook uit trillingen bestaat.

Edelstenen hart hangers
De edelstenen har thangers zijn circa 20 mm groot en geslepen in een hartvorm.

Met zorg gelijmd
De mineralen edelstenen hart hangers van Ruben Robijn worden met zorg in China vervaardigd en zijn voorzien van een geboord gaatje waarin een gelijmd oogje is bevestigd.

De Ruben Robijn edelstenen hart hangers kunnen vrijwel niet achter de kleren blijven haken. Door gebruik van speciale zeer krachtige 2-componentenlijm kunnen wij u garanderen dat de stenen niet zullen loslaten. Het kan natuurlijk wel voorkomen, dat een steentje 'uitgewerkt' is voor de persoon die hem draagt, het kan dan zijn dat hij eraf valt of breekt.

12 maanden garantie!
Door het gebruik van speciale zeer krachtige twee componenten lijm kunnen wij u makkelijk 12 maanden garantie geven op het loslaten.


Wij hebben bij Ruben Robijn verschillende soorten mineralen edelstenen harthangers op voorraad:

Edelstenen hart hanger Agaat crazy lace

Edelstenen hart hanger Jade

Edelstenen hart hanger Agaat geel

Edelstenen hart hanger Jaspis

Edelstenen hart hanger Amethist

Edelstenen hart hanger Onyx

Edelstenen hart hanger Aventurijn

Edelstenen hart hanger Roze kwarts

Edelstenen hart hanger Bergkristal

Edelstenen hart hanger Sodaliet

Edelstenen hart hanger Carneool

Edelstenen hart hanger Tijgeroog

Edelstenen hart hanger Hematiet

 


Meer informatie over de specifieke werking van alle mineralen edelsteenhangers?
Klik hier.

Meer
Toont 1 - 28 uit 49 items