Inzichtkaarten 

Inzichtkaarten

 

Bij Ruben Robijn verkopen wij een aantal inzichtkaarten. We denken dat dit de meest populaire inzichtkaarten zijn op de Nederlandse markt. Mochten er soorten uitverkocht zijn, geef dan in het opmerkingenveld of per email aan welke je wilt en we gaan hiervoor zorgen. Let op: de levertijd voor kaarten kan tot 5 werkdagen zijn. hierover krijg je ...

 

Bij Ruben Robijn verkopen wij een aantal inzichtkaarten. We denken dat dit de meest populaire inzichtkaarten zijn op de Nederlandse markt. Mochten er soorten uitverkocht zijn, geef dan in het opmerkingenveld of per email aan welke je wilt en we gaan hiervoor zorgen. Let op: de levertijd voor kaarten kan tot 5 werkdagen zijn. hierover krijg je bericht.

Wat zijn inzichtkaarten?
Inzichtkaarten zijn, zoals de naam feitelijk al zegt, kaarten die je inzicht kunnen geven in onderwerpen die je kunnen helpen bij je pad van groei en bewustwording. Want ieder mens heeft momenten dat hij persoonlijke vragen heeft, maar niet bij de antwoorden kan komen. De kaarten geven je dus geen voorspellingen maar bieden advies en aansporing om te doen wat juist is.

Iedere inzichtkaart geeft je een korte spirituele wijsheid, een aanmoediging of een stelling die je kunt gebruiken om te helen.

Wij zijn aangesloten bij de uitgeverijen Deltas en Koppenhol. Mocht u kaarten willen bestellen die hieronder niet zijn weergegeven, mail ons dan. Wij kunnen ze dan altijd voor u mee bestellen met onze volgende order. Houd met de kaarten rekening met een mogelijke levertijd van 5 werkdagen.

Wij hebben o.a. de volgende inzichtkaarten titels op voorraad;

- De grote energiekaarten (voor heling en meditatie)
- Begeleiding vanuit de Bron (Cheryl lee Harnisch)
- De boodschappers van Gaia (Ravynne Phelan)
- Geheimtaal van kleuren (Inna Segal)
- Fluisteringen van Liefde (Angela Hartfield & Josephine Wall)
- Hartverwarmertjes (Caroline van den Sigtenhorst- van den Broek)
- Lichtengelen hartenkaarten (Sigrid Mahneke)

Kijk ook eens bij
Tarot en Orakelkaarten!

Meer
Toont 1 - 8 uit 8 items