Geuren 

Geuren

 

Geur is eigenlijk zeer persoonlijk, waar de een van zegt “oh, wat een lekkere geur” doet de ander gruwelen. Bij Ruben Robijn verkopen wij een collectie wierook van het merk Hem en Nag Champa. Deze wierook is voor ons meer een serviceartikel. De wereld van wierook kent vele aanbieders en merken en daar willen wij ons niet tussen mengen. Maar we...

 

Geur is eigenlijk zeer persoonlijk, waar de een van zegt “oh, wat een lekkere geur” doet de ander gruwelen. Bij Ruben Robijn verkopen wij een collectie wierook van het merk Hem en Nag Champa. Deze wierook is voor ons meer een serviceartikel. De wereld van wierook kent vele aanbieders en merken en daar willen wij ons niet tussen mengen. Maar we verkopen wel de belangrijkste soorten wierook.

Zeezout Aroma
Zeezout aroma is een bijzonder zout omdat deze gedrenkt is geweest in essentiële olie. Hierdoor is het mogelijk deze te gebruiken in een aromabrander. De zeezout aroma is te verkrijgen in vele varianten. Te weten:

- Zeezout aroma Aloë Vera
- Zeezout aroma Angels wings
- Zeezout aroma Buddha’s blessing
- Zeezout aroma Cinnamon Spice
- Zeezout aroma Dragons blood
- Zeezout aroma Lime zest
- Zeezout aroma Love
- Zeezout aroma sandalwood & clove
- Zeezout aroma White flowers
- Etc.

In deze groep ‘Overige artikelen’ hebben wij diverse belangrijke overige artikelen gebundeld in de volgende samenstelling.

- Drukwerk, met: Posters, Boeken, Inzichtkaarten en Tarotkaarten
- Fossielen, met: Ammonieten, Versteend hout en Overige fossielen
- Klankschalen: Klankschalen en Accessoires
- Bronzen beelden
- Oosters
- Spray-it

Kwaliteit
Bij Ruben Robijn worden de overige artikelen met zorg ingekocht op de nationale en internationale markt. Zo komen onze overige artikelen uit vele landen en de belangrijkste landen zijn: India, Nepal, Afghanistan, Pakistan en Brazilië en Nederland.

Contactgegevens
Ruben Robijn BV
E: verkoop@rubenrobijn.nl 

Meer
Toont 1 - 6 uit 6 items