Edelsteen verlichting 

Edelsteen verlichting

 

Ruben Robijn heeft een hele mooie collectie edelsteen verlichting. De wintermaanden lenen zich bij uitstek voor deze mooie sfeer verlichting. Maar onze ervaring is dat de heilzame werking van de toegepaste mineralen in deze verlichting een steentje bijdraagt tot verkopen welke het hele jaar doorgaan. Bijvoorbeeld Zoutsteen lampen, Himalayazout...

 

Ruben Robijn heeft een hele mooie collectie edelsteen verlichting. De wintermaanden lenen zich bij uitstek voor deze mooie sfeer verlichting. Maar onze ervaring is dat de heilzame werking van de toegepaste mineralen in deze verlichting een steentje bijdraagt tot verkopen welke het hele jaar doorgaan. Bijvoorbeeld Zoutsteen lampen, Himalayazout heeft een zuiverende werking op de lucht om ons heen. De materie van de zoutlamp herstelt als ware de woonatmosfeer. Hert ioniserende effect van de zoutlamp (negatieve ionen) geeft hetzelfde verschijnsel als een wandeling aan zee of na een onweersbui. Een zoutlamp kan een zeer positieve invloed hebben om de elektrische lading van woon- en leefomgeving in evenwicht te brengen.

Dit is slechts een voorbeeld van één type edelsteen verlichting. Wij hebben er vele, bijvoorbeeld:

- Himalaya zoutsteen lampen
- Seleniet lampen
- Agaat lampen
- Amethist lampen
- Bergkristal lampen
- Roze kwarts lampen
- Aroma diffusers
Theelichthouders
- Theelichthouders Seleniet 
- Theelichthouders Roze kwarts
- Theelichthouders Apofyliet
- Theelichthouders Himalaya Zoutsteen

Helende werkingen
Alle aangeboden lampen en theelichthouders hebben een toegeschreven werking. In de alternatieve geneeskunde worden mineralen ingezet als geneeskrachtige of helende stenen. Zij werken door hun uiterlijk, samenstelling, kleur en vibraties vaak op een bijzondere manier op het lichaam, ziel en geest van de mens. Iedere steensoort heeft zijn unieke kracht en elektromagnetische veld. Daardoor staan zij in wisselwerking met hun omgeving.

Veel mensen voelen dat edelstenen en mineralen een uitstraling hebben, andere mensen ervaren via hun intuïtie of hun innerlijke oog dat edelstenen een bepaalde werking hebben. Edelstenen hebben hun eigen trillingsgetal. Gevoelige mensen kunnen deze vibraties opvangen.
Ruben Robijn heeft op deze site een databank waarin alle bijzondere helende werkingen van mineralen zijn beschreven.

Kwaliteit
Bij Ruben Robijn worden de verlichtingsartikelen met zorg ingekocht op de internationale markt. Zo komen onze verlichtingsartikelen uit vele landen en de belangrijkste landen zijn: India, Nepal, Afghanistan, Pakistan en Brazilië.

 

Contactgegevens

Ruben Robijn BV
Contactformulier
of e-mail: verkoop@rubenrobijn.nl 

Meer
Toont 1 - 1 van 1 item