Therapeuten 

Therapeuten

 

Bij Ruben Robijn kopen meer dan 1500 therapeuten hun specifieke benodigdheden in. Bij Ruben Robijn hebben wij een hele collectie therapeuten artikelen. Van elke edelsteen of elk mineraal is de werking ervan bekend bij ons. Deze is verkrijgbaar in boekvorm en binnenkort is ook onze App hiervan verkrijgbaar. Deze geeft vele extra mogelijkheden a...

 

Bij Ruben Robijn kopen meer dan 1500 therapeuten hun specifieke benodigdheden in. Bij Ruben Robijn hebben wij een hele collectie therapeuten artikelen. Van elke edelsteen of elk mineraal is de werking ervan bekend bij ons. Deze is verkrijgbaar in boekvorm en binnenkort is ook onze App hiervan verkrijgbaar. Deze geeft vele extra mogelijkheden aan u als therapeut. Ook hier op onze website vindt u veel informatie over de werking van edelstenen en gebruik hiervan.

We hebben eigenlijk 4 groepen aan therapeuten-artikelen.

1. Chakra-artikelen
2. Pendels

3. Massage-artikelen

4.
Overige behandel-artikelen

Chakra’s
Iedereen heeft ze, chakra’s. Wielen die ons voorzien van onze dagelijkse energiestroom. Als er een blokkade optreedt bij een chakra, wordt die energiestroom onderbroken en raakt die heerlijke chakra-energie uit balans. Meer weten? Ruben Robijn levert de navolgende chakra artikelen:

- Chakra donut sets
-
Chakra schijfstenen set
-
Chakra hangers
-
Chakra healing wands
-
Chakra kaarsen
-
Chakra massage artikelen
-
Chakra piramide


Pendels
Pendels van edelsteen dienen om antwoorden te verkrijgen. Men kan er inzichten mee opdoen en vragen mee beantwoorden. De enige vraag die resteert is: welk model of mineraal gaat het worden? Ruben Robijn levert de navolgende pendelartikelen:

- Pendels druppelvorm
-
Pendels facet geslepen
-
Pendels luxe verzilverd
-
Pendels Aura kwarts
-
Pendels messing
-
Pendels reiki
-
Pendel chakra

Massage
Hotstone massage is een “nieuwe” vorm van massage in Europa, die eigenlijk al eeuwen oud is. Eén van de mooiste en meest succesvolle massagevormen die er is. Hotstone massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie. Ruben Robijn levert de navolgende massage-artikelen:

- Hotstone setjes
-
Hotstones los
-
Massage griffels
-
Massage staven Seleniet
-
Handstenen
-
Hot/coldstones
-
Behandelstaven uit Indonesië

Overige behandelartikelen
Al duizenden jaren gebruiken mensen kristallen om hun helende werking. In feite zijn ze 1 van de oudste vormen van genezing en ze zijn altijd voor bescherming gebruikt. Kristallen passen zich aan uw manier van leren aan, ondersteunen optimaal welzijn en versnellen inzicht en spirituele groei. Ruben Robijn levert de navolgende overige behandelartikelen:

- Trommelstenen
-
Headache relief crystals
-
Zoutsteen scrub-blok/hart
-
Edelsteen biotensoren
-
Talisman stenen
-
Salie
-
Kristallen klankschalen
-
Messing klankschalen
-
Waterstenen

Kwaliteit
Bij Ruben Robijn worden de therapeuten-artikelen met zorg ingekocht op de internationale markt. Zo komen onze therapeuten-artikelen uit vele landen en de belangrijkste landen zijn: India, Nepal, Afghanistan, Pakistan en Brazilië.

Contactgegevens

Ruben Robijn BV
E:
verkoop@rubenrobijn.nl

Meer