Overige therapeut artikelen 

Overige therapeut artikelen

 

Bij Ruben Robijn kopen meer dan 1500 therapeuten hun specifieke benodigdheden in. Bij Ruben Robijn hebben wij een hele collectie therapeutenartikelen. Van elke edelsteen of elk mineraal is de werking ervan bekend bij ons. Deze is verkrijgbaar in boekvorm en binnenkort is ook onze App hiervan verkrijgbaar. Deze geeft vele extra mogelijkheden aa...

 

Bij Ruben Robijn kopen meer dan 1500 therapeuten hun specifieke benodigdheden in. Bij Ruben Robijn hebben wij een hele collectie therapeutenartikelen. Van elke edelsteen of elk mineraal is de werking ervan bekend bij ons. Deze is verkrijgbaar in boekvorm en binnenkort is ook onze App hiervan verkrijgbaar. Deze geeft vele extra mogelijkheden aan u als therapeut. Ook hier op onze website vindt u veel informatie over de werking van edelstenen en gebruik hiervan. 

We hebben eigenlijk 6 groepen aan therapeutenartikelen.

1. Chakra-artikelen
2. Pendels
3. Massage-artikelen
4. Overige behandelartikelen
5. Trommelstenen
6. Hot- en coldstones

Overige behandelartikelen
Al duizenden jaren gebruiken mensen kristallen om hun helende werking. In feite zijn ze 1 van de oudste vormen van genezing en ze zijn altijd voor bescherming gebruikt. Kristallen passen zich aan je manier van leren aan, ondersteunen optimaal welzijn en versnellen inzicht en spirituele groei. Ruben Robijn levert de navolgende overige therapeutenartikelen:

- Trommelstenen
- Headache relief crystals
- Zoutsteen scrub-blok/hart
- Edelsteen biotensoren
- Talismanstenen
- Salie
- Kristallen klankschalen
- Messing klankschalen
- Waterstenen

Kwaliteit
Bij  Ruben Robijn worden de overige therapeutenartikelen met zorg ingekocht op de internationale markt. Zo komen onze mineralen en edelstenen uit vele landen en de belangrijkste landen zijn: India, Nepal, Afghanistan, Pakistan en Brazilië, Uruguay.

Contactgegevens

Ruben Robijn BV
E: verkoop@rubenrobijn.nl 

Meer
Toont 1 - 17 uit 17 items