Yoni massage 

Yoni massage

 

Yoni eieren, ook wel tantra ei of energie ei genoemd, zijn erg in opkomst, ze worden gebruikt voor yoni massage. Het afgelopen jaar werd er veel informatie over verstrekt via verschillende kanalen en zijn de reacties erg enthousiast te noemen. Het yoni ei wordt door vrouwen gebruikt voor yoni massage, om de bekkenbodem- en vaginaspieren te tra...

 

Yoni eieren, ook wel tantra ei of energie ei genoemd, zijn erg in opkomst, ze worden gebruikt voor yoni massage. Het afgelopen jaar werd er veel informatie over verstrekt via verschillende kanalen en zijn de reacties erg enthousiast te noemen. Het yoni ei wordt door vrouwen gebruikt voor yoni massage, om de bekkenbodem- en vaginaspieren te trainen. Dit heeft bijvoorbeeld voordelen voor vrouwen na een zwangerschap, maar kan ook helpen bij blaasincontinentie, doorbloeding, stevigheid en het orgastisch vermogen. Al onze yoni eieren zijn doorboord van boven naar beneden. 

We hebben, naast yoni massage, de volgende groepen aan therapeuten artikelen.

1. Chakra-artikelen
2. Pendels
3. Massage-artikelen
4. Overige behandelartikelen
5. Trommelstenen
6. Helende zakstenen
7. Yoni massage


Kwaliteit
Bij Ruben Robijn worden de pendels met zorg ingekocht op de internationale markt. Zo komen onze mineralen en edelstenen uit vele landen en de belangrijkste landen zijn: India, Nepal, Afghanistan, Pakistan en Brazilië, Uruguay.

Er zijn ook andere massage-artikelen te koop bij Ruben Robijn. Ga naar deze pagina voor meer over massage.

Kijk ook eens bij onze leuke chakra-artikelen!

Meer
Toont 1 - 28 uit 35 items