Orgonite by Sarah 

Orgonite by Sarah


Orgonite is een combinatie van edelstenen en metalen, gevat in kunsthars. Deze combinatie stoten voortdurend energie af waardoor negatieve organische energie omgezet kan worden in positieve organische (orgone) energie.
 
Wie heeft dit bedacht, ontdekt?
 
Dr. Wilhelm Reich (1897- 1957) was gefascineerd door levensenergie, “universele levenskracht’ (l...


Orgonite is een combinatie van edelstenen en metalen, gevat in kunsthars. Deze combinatie stoten voortdurend energie af waardoor negatieve organische energie omgezet kan worden in positieve organische (orgone) energie.
 
Wie heeft dit bedacht, ontdekt?
 
Dr. Wilhelm Reich (1897- 1957) was gefascineerd door levensenergie, “universele levenskracht’ (life-force), in verschillende culturen ook wel bekend als Chi, Ki of Prana. Tijdens zijn onderzoek hiernaar, ontdekte hij dat je dit kon meten en gaf er een westerse term aan: “Orgone” of Orgon. Hij kwam erachter dat organische materialen energie aantrekken en vasthouden en dat anorganische materialen (metaal) energie zowel aantrekken als afstoten. Orgonite is gebaseerd op deze 2 principes.

Het is een mix van hars (organisch) en metaalschaafsel (anorganisch). Daarnaast wordt kwarts kristal toegevoegd. Dit vanwege het piezo-elektrisch effect, wat betekent dat kwarts kristal een elektrische lading afgeeft wanneer het onder druk gezet wordt. (Hars krimpt wanneer het uithardt, daardoor ontstaat er een constante druk op het kwarts kristal). Doordat deze elementen in orgonite constant energie aantrekken en afstoten, ontstaat er een soort wrijving en samen met de lading die het kwartskristal afgeeft, maakt dat gestagneerde, negatieve energie gezuiverd wordt en omgezet wordt in gezonde levensenergie.

Wat kan Orgonite voor je doen?

De effecten van orgonite verschillen per persoon. Sommigen voelen de energie meteen, een tintelend of warm gevoel, een gevoel van doorstroming, of een bepaalde emotie. Anderen voelen de effecten na verloop van tijd. De meest gerapporteerde effecten van orgonite zijn:

  • Minder last van de schadelijke effecten van straling van oa. UMTS, mobiele telefoons, computers, WIFI, smartmeters, DECT telefoon etc.
  • Meer energie.
  • Verbeterde nachtrust.
  • Meer gebalanceerde stemmingen.
  • Betere sfeer in huis en omgeving.
  • Meer rust.
  • Persoonlijke/spirituele groei.
  • Verbeterde weerstand.


Naast alles wat orgonite doet, zijn het ook allemaal met de hand gemaakte kunstwerkjes, een mooi juweel om in huis te hebben. Deze kunstwerken zijn gemaakt door Sarah Merkx.

Deze Orgoniet producten zijn met ingang van 1 september 2017 te verkrijgen bij Ruben Robijn mineralenparadijs in de winkel in Duiven en in onze webshop. Op deze artikelen zijn kortingen niet van toepassing.

Meer
Toont 1 - 3 uit 3 items