Aqua Gems bad Algehele reiniging Bekijk afbeelding

Aqua Gems bad Algehele reiniging

€ 25,87

Nieuw

Edelstenen set voor in bad, met scrub-blok en badolie. Deze edelstenenmelange reinigt en stimuleert ontslakking en ontgifting. 

Meer details

8718561047342

4 Items in stock

  • Niet goed, geld terug!
  • Snelle levering
  • Gratis briefpost
  • Kundige klantenservice
  • Gratis bestellingen ophalen
  • Cadeautjes inpakken!

Amazoniet (Reinigt je o.a. van negatieve energie en elektrosmog en heeft een positieve werking op de stofwisseling.) Agaat mos (Werkt zeer effectief tegen schimmel en huidinfecties. Ook te gebruiken tegen inwendige aambeien.) Jaspis oceaan (Helpt o.a. om negatieve gedachten en patronen los te laten en al het positieve te verwelkomen.)

Leg de gewenste edelsteencombinatie in de fles of kan en laat deze minimaal 4 tot 24 uur staan alvorens deze te gebruiken. Hierna voegt u het edelsteenelixer bij uw badwater en is het gereed voor gebruik. De overdracht van informatie / trillingen vindt hierdoor maximaal plaats. U kunt de stenen ook direct in het badwater toevoegen, dan zal de overdracht van informatie / trillingen iets milder zijn.

Wil je meer informatie over de werking van edelstenen? Kijk dan in onze mineralen databank.

Extra Omschrijving 1:
Badwater edelstenen set. Deze edelsteencombinatie reinigt en stimuleert ontslakking en ontgifting.  Opent de huidporiën, verbetert de transpiratie en de daarmee verbonden ontzuring.  Het ondersteunt het herstel van organen en lichaamsweefsel en brengt het
Extra Omschrijving 2:
Amazoniet (Reinigt je o.a. van negatieve energie en elektrosmog en heeft een positieve werking op de stofwisseling.) Agaat mos (Werkt zeer effectief tegen schimmel en huidinfecties. Ook te gebruiken tegen inwendige aambeien.) Jaspis oceaan (Helpt o.a. om
Extra Omschrijving 3:
Al onze edelsteencombinatie zijn samengesteld met een heerlijke op natuurbasis geselecteerde badolie en een scrubblok van Himalaya Zoutsteen.
Gewicht (kg):
0,690
Maat:
15 cm
Hoogte:
7 cm
Breedte:
15 cm
Lengte:
15 cm
Extra Omschrijving 4:
Leg de gewenste edelsteencombinatie in de fles of kan en laat deze minimaal 4 tot 24 uur staan alvorens deze te gebruiken. Hierna voegt u het edelsteenelixer bij uw badwater en is het gereed voor gebruik. De overdracht van informatie / trillingen vindt h
Edelsteen:
Agaat / Amazoniet / Jaspis

Geen beoordelingen aanwezig

Schrijf een beoordeling

Aqua Gems bad Algehele reiniging

Aqua Gems bad Algehele reiniging

Edelstenen set voor in bad, met scrub-blok en badolie. Deze edelstenenmelange reinigt en stimuleert ontslakking en ontgifting. 

Schrijf een beoordeling

59 vergelijkbare producten