Aqua Gems bad Anti-stress Bekijk afbeelding

Aqua Gems bad Anti-stress

€ 25,87

Nieuw

Edelstenen set voor in bad, met scrub-blok en badolie. Deze edelstenenmelange werkt heilzaam bij stress doordat deze het lichaam en de geest helpt om los te laten en te ontspannen.

Meer details

8718561047359

10 Items in stock

  • Niet goed, geld terug!
  • Snelle levering
  • Gratis briefpost
  • Kundige klantenservice
  • Gratis bestellingen ophalen
  • Cadeautjes inpakken!

Rookkwarts (Helpt o.a. tegen (spier)verkrampingen, buik-klachten, rug- en nekpijn, hoofdpijn, stress en RLS.) Toermalijn zwart (neutraliseert spanningen in je aura, beschermt je tegen elektro-stress en bevordert de rationaliteit en het logisch nadenken.) Maansteen oranje (Geeft een gevoel van vrede en brengt vertroosting, rust en liefde. De steen heeft een zeer krachtige kalmerende werking.)

Leg de gewenste edelsteencombinatie in de fles of kan en laat deze minimaal 4 tot 24 uur staan alvorens deze te gebruiken. Hierna voegt u het edelsteenelixer bij uw badwater en is het gereed voor gebruik. De overdracht van informatie / trillingen vindt hierdoor maximaal plaats. U kunt de stenen ook direct in het badwater toevoegen, dan zal de overdracht van informatie / trillingen iets milder zijn.

Wil je meer informatie over de werking van edelstenen? Kijk dan in onze mineralen databank.

Extra Omschrijving 1:
Badwater edelstenen set. Deze edelsteencombinatie werkt heilzaam bij stress doordat deze het lichaam en de geest helpt om los te laten en te ontspannen. Stress is vaak de oorzaak van veel lichamelijke ongemakken, deze melange zorgt ook voor een preventiev
Extra Omschrijving 2:
Rookkwarts. Helpt o.a. tegen (spier)verkrampingen, buik-klachten, rug- en nekpijn, hoofdpijn, stress en RLS. Toermalijn zwart (neutraliseert spanningen in je aura, beschermt je tegen elektro-stress en bevordert de rationaliteit en het logisch nadenken. M
Extra Omschrijving 3:
Al onze edelsteencombinatie zijn samengesteld met een heerlijke op natuurbasis geselecteerde badolie en een scrubblok van Himalaya Zoutsteen.
Gewicht (kg):
0,690
Maat:
15 cm
Hoogte:
7 cm
Breedte:
15 cm
Lengte:
15 cm
Extra Omschrijving 4:
Leg de gewenste edelsteencombinatie in de fles of kan en laat deze minimaal 4 tot 24 uur staan alvorens deze te gebruiken. Hierna voegt u het edelsteenelixer bij uw badwater en is het gereed voor gebruik. De overdracht van informatie / trillingen vindt h
Edelsteen:
Maansteen / Rookkwarts / Toermalijn

Geen beoordelingen aanwezig

Schrijf een beoordeling

Aqua Gems bad Anti-stress

Aqua Gems bad Anti-stress

Edelstenen set voor in bad, met scrub-blok en badolie. Deze edelstenenmelange werkt heilzaam bij stress doordat deze het lichaam en de geest helpt om los te laten en te ontspannen.

Schrijf een beoordeling

90 vergelijkbare producten