Verhuur van edelstenen en mineralen

Heeft u voor een receptie, bruiloft, begrafenis, feestje of een ander evenement tijdelijk een mooie edelsteen nodig ter decoratie of ter aankleding van de ruimte? Dan bent u bij Ruben Robijn BV aan het goede adres. Heeft u uw zinnen gezet op een grote amethist geode om bij uw receptietafel te plaatsen? Of misschien wel ons Jade drakenschip? Om deze aan te schaffen, terwijl je het stuk maar 1 of een aantal dagen nodig hebt is absoluut niet handig en dit begrijpen wij maar al te goed!


Wij verhuren onze grote en/of dure mineralen en edelstenen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Dit tarief is namelijk 8,5% van de groothandelwaarde. Wij verhuren onder deze voorwaarden aan iedereen, particulieren en bedrijven.


Rekenvoorbeeld:
Een steen van € 500,00 kost u per dag € 42,50. Deze steen heeft een aankoopwaarde van ongeveer € 1300,00!
Bij huren van 3 dagen komt de huurprijs op € 127,50. U pint een een borg van € 250,00 en bij inlevering van de steen ontvangt u het verschil van € 122,50 retour gestort op uw rekening.


Wilt u gebruik maken van onze verhuurservice? Maakt u dan per email of telefoon een afspraak. Wilt u meer weten over onze verhuurservice? Stuur ons dan een email met in het onderwerp: Verhuur.

Amethist geode te huur bij groothandel Ruben Robijn BV

Voorwaarden

Uiteraard zijn er een aantal algemene voorwaarden van toepassing bij verhuur van onze edelstenen en mineralen.

1) U als huurder kunt het product in het magazijn of online uitzoeken. Het transport van en naar de locatie regelt u zelf. Indien gewenst, kunnen wij het product verzenden/brengen, wij zullen hiervoor kosten in rekening brengen.

2) U als huurder betaalt een borg (met PIN, minimaal € 200,00) voor meenemen/aflevering van het product. De huurprijs zal bij retournering van het product verrekend worden met de borg en naar u retour gestort worden.

3) Omdat onze producten niet meer te verkopen zijn wanneer deze beschadigd zijn, ligt het volledige risico bij u als huurder. Mocht het product gebroken of beschadigd zijn, dan kunnen wij deze niet retour nemen en zullen wij de volledige verkoopprijs aan u doorberekenen (het betaalde huurbedrag en borg in mindering gebracht).

4) Mocht een gehuurd product onverhoopt gestolen worden, dan ligt het volledige risico bij u als huurder. Wij zullen de volledige verkoopprijs aan u doorberekenen (het betaalde huurbedrag en borg in mindering gebracht).