Verhuur van edelstenen en mineralen

Heeft u voor een receptie, bruiloft, begrafenis, feestje of een ander evenement tijdelijk een mooie edelsteen nodig ter decoratie of ter aankleding van de ruimte? Dan bent u bij Ruben Robijn BV aan het goede adres. Heeft u uw zinnen gezet op een grote amethist geode om bij uw receptietafel te plaatsen? Of misschien wel ons Jade drakenschip? Om deze aan te schaffen, terwijl je het stuk maar 1 of een aantal dagen nodig hebt is absoluut niet handig en dit begrijpen wij maar al te goed!


Wij verhuren stenen tegen een zeer aantrekkelijk tarief onze grote stukken. Dit tarief is namelijk 8,5% van onze verkoopwaarde. Wij verhuren onder deze voorwaarden aan iedereen, particulieren en bedrijven.


Rekenvoorbeeld:
Een steen van € 500,00 (€ 413,22 ex btw) kost u per dag € 42,50. Deze steen heeft een retailwaarde van ongeveer € 1300,00!
Bij huren van 3 dagen komt de huurprijs op € 127,50. U pint een een borg van € 250,00 en bij inlevering van de steen ontvangt u het verschil van € 122,50 retour gestort op uw rekening. 


Wilt u gebruik maken van onze verhuurservice? Maakt u dan per email of telefoon een afspraak. Wilt u meer weten over onze verhuurservice? Stuur dan een email naar info@rubenrobijn.nl.

Lees hier verder voor alle specificaties en voorwaarden.