Eerste Belevingsdag

In het kader van “elkaar helpen” en “samen sta je sterk”, lijkt het ons ontzettend leuk om een Belevingsdag te organiseren waarbij we verschillende therapeuten de mogelijkheid willen bieden om te netwerken en om zichzelf te presenteren middels bijvoorbeeld een kleine workshop, lezing en/of demonstratie. 

Dit willen wij organiseren op de dag na Hemelvaart, zijnde 11 mei a.s.

Ruben Robijn zal die dag zijn deuren open stellen voor iedereen die geïnteresseerd is in edelstenen en mineralen en de daarbij behorende therapieën, coaching, trainingen/cursussen etc…

U kunt hierbij naar eigen keuze deelnemen aan verschillende presentaties, workshops, readingen etc. 

Deze dag biedt de mogelijkheid om elkaar (beter) te leren kennen, om van elkaar te leren en om ideeën uit te wisselen. Wie weet wat voor mooie samenwerkingsverbanden daar weer uit voort vloeien ????. 


Voel je vrij om langs te komen en geheel vrijblijvend edelstenen te komen ervaren.
Heb jij, als therapeut, interesse om je hier te presenteren? Aarzel dan niet en mail ons via info@rubenrobijn.nl. Hierin geef je duidelijk weer wat jouw talent/vakgebied is, wat de link is met edelstenen en mineralen, hoe je jezelf of je praktijk zou willen presenteren en wat je daar eventueel voor nodig hebt. Aanmelden kan tot 24 februari 2018.


Ruben Robijn is op deze dag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur.

We hopen dat we jullie net zo enthousiast hebben gemaakt als wij al zijn, en we zien jullie allemaal op 11 mei!

Samenwerking, leren, beleven, voelen