Opaal vuur

Naast de algemene werking van opaal zoals dat hij beschermend werkt en zuivert, hij je vrolijkheid en optimisme schenkt, je levenslustig maakt en je de mooie dingen zoals kunst leert te waarderen. Hij je eigen creativiteit en originaliteit versterkt en de steen van de liefde is en je helpt om (weer) te genieten van seksualiteit en passie, heeft vuur opaal de eigenschap dat het een dynamische en vitaliserende steen is. Hij maakt je spontaan en stimuleert verandering Hij helpt je om met nieuwe ideeën en initiatieven tot handelen over te gaan.

Sterrenbeeld:
 Kreeft, schorpioen, boogschutter, vissen
Kleur: 
wit, zwart, roze, oranje, blauw, kleurloos, bruin, parelmoer, roodachtig
Maand:
 juli, november, december, maart
Chakra:
alle chakra's

Werking Opaal vuur

Klachten verminderen: 
Opaal werkt over het algemeen goed tegen infecties, is koortsverlagend en heeft een heilzame werking op de bijnieren voor wat betreft de productie van insuline. Opaal kan ook de symptomen van de ziekte van Parkinson vertragen. Opaal vuur beschermt je tegen gevaar en kan opgekropte emoties naar boven laten komen. 

Eigenschappen bevorderen: 
Opaal bevordert het zelfgenezende vermogen en werkt zuiverend. De steen heeft een positieve werking op het geheugen. Opaal vuur is vitaliserend en geeft je energie. Is goed voor geslachtsorganen, nieren, onderrug, onderbuik en darmen.

Toepassing: 
Vuur opaal kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Hij wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. Vuur opaal is zeer geschikt om in te zetten bij energiegebrek.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel !  Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!